Termeni și condiții

  1. Acceptarea termenilor

Prin accesarea si utilizarea acestui site furnizat de Meda Prod 98 S.A., sunteti de acord cu termenii si conditiile urmatoare. Va rugam sa le cititi cu atentie. Daca nu sunteti de acord cu acestea, puteti parasi acest site. Acesti termeni si conditii pot fi revizuite din timp in timp si fara notificare.

2. Drepturi de proprietate intelectuala

Toate drepturile de autor, mărcile şi orice alte drepturi de proprietate intelectuală din toate textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt proprietatea Meda Prod 98 S.A.  sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept. Nu este permisă reproducerea niciunei părţi a acestui website pentru a fi vândută sau distribuită în schimbul unui câştig comercial şi nici nu este permisă modificarea sau încorporarea sa în orice alte lucrări, publicaţii sau website-uri. Mărcile, logo-urile, caracterele şi alte mărci de serviciu (denumite, colectiv, „Mărci”) ce apar pe acest website aparţin Meda Prod 98 S.A..  Meda Prod 98 S.A.  îşi va exercita în mod activ drepturile de proprietate intelectuală în toate aspectele protejate de lege.

3. Acuratețea și actualitatea informației

Depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acurateţea şi integralitatea informaţiei de pe acest website, dar nu ne asumăm responsabilitatea dacă informaţiile disponibile pe acest website nu sunt exacte sau complete. Orice raportare la materialul de pe acest website se va face pe propriul dumneavoastră risc.

4. Confidențialitate

Orice informaţie cu caracter personal sau materiale transmise către acest website se supun prevederilor politicii de confidenţialitate şi de protecţie a datelor cu caracter personal de pe acest website.

5. Colectarea și procesarea datelor cu caracter personal

Protecţia datelor dumneavoastră cu caracter personal este foarte importantă pentru noi. Datele dumneavoastră vor fi tratate în conformitate cu legislația actuală privind Protecția Datelor cu Caracter Personal și vor fi colectate și utilizate de către Meda Prod 98 S.A.  în scop de analiză de marketing și administrare bază de date clienți (consumatori), pentru soluționarea anumitor solicitări sau reclamații venite din partea dumneavoastră sau pentru un eventual proces de recrutare pentru una dintre pozițiile deschise în cadrul companiei noastre în acel moment. Meda Prod 98 S.A.  se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți beneficiari/utilizatori.