Meda

Compania Meda Prod 98 SA a fost înființată în 1998, în București, și a devenit rapid un jucător important pe piața de mezeluri, ocupând poziția a 4-a după cota de piață. Fabrica noastră este situată în capitala țării, la București. Încă de la început am avut o strategie axată pe calitate pentru satisfacerea gusturilor consumatorilor din această zonă. Crenvurștii din piept de pui Meda sunt o legendă, și au devenit rapid cei mai vânduți crenvurști din piață. Un salt important în evoluția companiei a fost atunci când am modernizat fabrica și am mărit capacitatea de producție carne și preparate din carne ajungând la 90 tone mezeluri/zi.

Afacerea a crescut de-a lungul timpului, iar azi produsele noastre se găsesc în majoritatea KAI și în peste 3.000 de magazine din comerțul tradițional. Societatea numără peste 800 de angajați și are depozite deschise în București, Craiova, Arad, Turda și Bacău.

Calitatea și siguranța alimentului sunt obiective principale ale companiei și, ca urmare, deținem certificările ISO 9001 și ISO 22000.

Misiune
Noi, la Meda, împreună cu partenerii noștri, tratăm gustul ca nuanță, calitatea în detaliu și afacerea ca atitudine.

Viziune
Meda va fi prima opțiune a clienților și a partenerilor săi și va crea permanent valoare afacerii.

Valori
– orientare către client
– performanță
– responsabilitate
– spirit de echipă