Concursuri recent încheiate

#UnuPlusUnu

Ce este mai bun ca un crenvurșt Meda? Ei bine, un hot dog însoțit și de o degustare de salamuri crud-uscate! Dar ce este mai bun decât să fii tu la Electric Castle? Să fii tu cu încă cineva, cine vrei tu.

Află mai multe!

#SportivDeOras

E momentul să îți pui în practică toate abilitățile dobândite la fuga după metrou sau autobuz și să îi incurajezi și pe ceilalți!

Află mai multe!

#ScuzaPerfecta

Crenvurștii perfecți merg la Electric Castle!!! Vestea bună este că poți merge și tu dacă inventezi scuza perfectă pentru șef, colegi sau familie.

Află mai multe!

#MedaMotivatie

Unii aleargă pentru sănătate. Alții pentru a-și elibera mintea. Unii aleargă să arate bine, alții aleargă ca să poată mânca un hotdog delicios după. Scrie-ne care este motivul pentru care alergi și noi oferim 5 înscrieri gratuite la Bucharest Half Marathon 2022!

Află mai multe!

#MedaCrenvurstGigant

Imaginează-ți că ești la semimaraton, tu cu cei 21 de km de parcurs. Înaintezi încet, pas cu pas, kilometru după kilometru. Genunchii încep să te atenționeze, ți-e foame, ți-e sete, dar nu renunți. Deodată, pe lângă tine trece un crenvurșt gigant. Spune-ne ce i-ai zice și noi te premiem!

Află mai multe!

#MedaSandvis

Cel mai bun sandviș din lume = imaginație + cele mai bune ingrediente. Corect? Ei bine, avem o provocare pentru voi: hai să facem MedaSandvișul, adică cel mai cel din lume. Noi vă dăm ingredientele de bază, voi creați restul MedaRețetei.

Află mai multe!

#CalatoresteCuMeda

Spune-ne la ce obiectiv turistic din lume te duc cu gândul aventurile salamurilor Toscan și Chorizo și poți câștiga un asistent personal Google Home Hub!

Află mai multe!

Secretele Gustului Desăvârșit

Află secretele gustului desăvârșit al salamurilor crud-uscate de la Meda și câștigă premii alese. Cumpără în perioada 18 octombrie – 14 noiembrie 2021 salamuri crud-uscate Meda feliate, ambalate în pachete de 100 gr, în valoare de minim 10 lei, dintr-unul din magazinele participante și înscrie bonul pe site-ul www.promotiemeda.ro.

Descarcă regulament!