Concursuri recent încheiate

#ScuzaPerfecta

Crenvurștii perfecți merg la Electric Castle!!! Vestea bună este că poți merge și tu dacă inventezi scuza perfectă pentru șef, colegi sau familie.

Află mai multe!

#MedaMotivatie

Unii aleargă pentru sănătate. Alții pentru a-și elibera mintea. Unii aleargă să arate bine, alții aleargă ca să poată mânca un hotdog delicios după. Scrie-ne care este motivul pentru care alergi și noi oferim 5 înscrieri gratuite la Bucharest Half Marathon 2022!

Află mai multe!

#MedaCrenvurstGigant

Imaginează-ți că ești la semimaraton, tu cu cei 21 de km de parcurs. Înaintezi încet, pas cu pas, kilometru după kilometru. Genunchii încep să te atenționeze, ți-e foame, ți-e sete, dar nu renunți. Deodată, pe lângă tine trece un crenvurșt gigant. Spune-ne ce i-ai zice și noi te premiem!

Află mai multe!

#MedaSandvis

Cel mai bun sandviș din lume = imaginație + cele mai bune ingrediente. Corect? Ei bine, avem o provocare pentru voi: hai să facem MedaSandvișul, adică cel mai cel din lume. Noi vă dăm ingredientele de bază, voi creați restul MedaRețetei.

Află mai multe!

#CalatoresteCuMeda

Spune-ne la ce obiectiv turistic din lume te duc cu gândul aventurile salamurilor Toscan și Chorizo și poți câștiga un asistent personal Google Home Hub!

Află mai multe!

Secretele Gustului Desăvârșit

Află secretele gustului desăvârșit al salamurilor crud-uscate de la Meda și câștigă premii alese. Cumpără în perioada 18 octombrie – 14 noiembrie 2021 salamuri crud-uscate Meda feliate, ambalate în pachete de 100 gr, în valoare de minim 10 lei, dintr-unul din magazinele participante și înscrie bonul pe site-ul www.promotiemeda.ro.

Descarcă regulament!

Concursul se desfășoară în perioada 20.09-20.10.2021 și se adresează personalului magazinelor din comerțul tradițional detaliate în regulament.

Vânzătorii care vor recomanda produse Meda din gama crud-uscate către Clientul Misterios vor fi premiați pe loc cu 50 lei.

Descarcă regulament!

#MedaFilm

Dă frâu liber imaginației, schimbă titlul unui film cunoscut și poți câștiga unul dintre cele trei premii ale concursului!

Află mai multe!