Cariere

Să facem cunoştintă

Din moment ce te afli la această secțiune, ne gândim că ai vrea să știi ce înseamnă compania Meda, ce ți-am putea oferi.

Meda înseamnă un mediu de lucru dinamic și evoluție continuă, locul în care poți întâlni la orice pas perspective și noi oportunități. Orientarea către client, performanța, responsablitatea și spiritul de echipă sunt valorile pe care ni le asumăm în orice context, alături de clienți și colegi.

Începe-ţi cariera la Meda

Vrei să îți începi cariera, dar nu știi ce rol ți se potrivește? Aplică la Meda și vom descoperi împreună!

Investim constant în oameni și îi motivăm, de la traininguri de dezvoltare la cursuri de specializare, pentru a scrie împreună o poveste de succes.

Echipă prietenoasă
Spaţiu de lucru modern
Oameni pasionaţi

Dacă împărtășești valori comune cu Meda și îți dorești să te dezvolți profesional alături de noi, te încurajăm să ne trimiți CV-ul tău pe adresa de e-mail recrutare@medaprod.ro sau să ne contactezi la numărul de telefon: 0745-988-623.

Joburi disponibile

Agent vânzări – Brașov

Dacă ai tot ce-i mai bun pentru un Agent de Vânzări MEDA… atunci te invităm la un interviu cu crenvurștii. Pentru fișa postului am pus cate puțin din fiecare: muncă de teren (cu magazinele din comerțul tradițional), un strop de negociere cu persoanele “de decizie”, totul amestecat cu abilitați de comunicare. Hai că e ușor,

Electrician

Ești în căutarea unui loc de muncă? La noi ai oportunitatea de a face parte dintr-o echipă dinamică și ambițioasă, într-una dintre cele mai mari și moderne fabrici de preparate din carne din România. Suntem în căutarea unui Electrician pentru echipa tehnică a fabricii. Cerințe: • studii medii – calificare electrician; • experiență relevantă, minim

Lucrător comercial Oradea

Compania Meda Prod 98 S.A. iși mărește echipa și caută colegi! Dacă iți sună cunoscut numele nostru dar nu știi de unde să ne iei, atunci probabil ne știi direct de la raftul de mezeluri. Sau pentru crenvurștii noștri din piept de pui, cei mai vânduți din piață și galaxie. E bine și așa. Pe

Lucrător comercial Timișoara

Compania Meda Prod 98 S.A. iși mărește echipa și caută colegi! Dacă iți sună cunoscut numele nostru dar nu știi de unde să ne iei, atunci probabil ne știi direct de la raftul de mezeluri. Sau pentru crenvurștii noștri din piept de pui, cei mai vânduți din piață și galaxie. E bine și așa. Pe

Muncitor necalificat

Ești în căutarea unui loc de muncă? La Meda ai oportunitatea de a face parte dintr-o echipă dinamică și ambițioasă, într-una dintre cele mai mari și moderne fabrici de preparate din carne din România. Suntem în căutare de muncitori necalificaţi ! Atribuţii:– asigură ordinea şi respectă sistemul FIFO al produsului;– pregătirea produselor pentru diferite procese

Personal Calificat Fabrică

Ești în căutarea unui loc de muncă? La Meda ai oportunitatea de a face parte dintr-o echipă dinamică ți ambițioasă, într-una dintre cele mai mari și moderne fabrici de preparate din carne din România.

ȘOFER

Ești în căutarea unui loc de muncă? La Meda ai oportunitatea de a face parte dintr-o echipă dinamică și ambițioasă, într-una dintre cele mai mari și moderne fabrici de preparate din carne din România. Avem deschis postul de ȘOFER distribuție mezeluri perfect pentru tine. Se oferă: – Salariu atractiv; – Tichet de masă pentru fiecare

STIVUITORIST

Ești în căutarea unui loc de muncă? La Meda ai oportunitatea de a face parte dintr-o echipă dinamică și ambițioasă, într-una dintre cele mai mari și moderne fabrici de preparate din carne din România.

GDPR

Protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal este foarte importantă pentru noi. Datele și informațiile cu caracter personal introduse de către dumneavoastră în cadrul formularului de recrutare sau în cadrul C.V.-ului transmis către noi vor fi prelucrate și folosite de Meda, operator de date personale doar în scopul derulării procesului de selectare/recrutare.

Datele necesare și suficiente selectate sunt dezvăluite responsabililor din cadrul operatorului, autorizați să deruleze procesul de recrutare. În raport cu datele prelucrate de operator aveți dreptul de acces la date, dreptul de intervenție și de opoziție, în condițiile legii.

Pentru exercitarea acestor drepturi puteți trimite o cerere scrisă, datată și semnată pe adresa date.personale@medaprod.ro.

Refuzul furnizării datelor necesare analizării candidaturii atrage imposibilitatea operatorului de a realiza această operațiune.