Cariere

Să facem cunoştintă

Din moment ce te afli la această secțiune, ne gândim că ai vrea să știi ce înseamnă compania Meda, ce ți-am putea oferi.

Meda înseamnă un mediu de lucru dinamic și evoluție continuă, locul în care poți întâlni la orice pas perspective și noi oportunități. Orientarea către client, performanța, responsablitatea și spiritul de echipă sunt valorile pe care ni le asumăm în orice context, alături de clienți și colegi.

Începe-ţi cariera la Meda

Vrei să îți începi cariera, dar nu știi ce rol ți se potrivește? Aplică la Meda și vom descoperi împreună!

Investim constant în oameni și îi motivăm, de la traininguri de dezvoltare la cursuri de specializare, pentru a scrie împreună o poveste de succes.

Echipă prietenoasă
Spaţiu de lucru modern
Oameni pasionaţi

Dacă împărtășești valori comune cu Meda și îți dorești să te dezvolți profesional alături de noi, te încurajăm să ne trimiți un CV pe adresa de e-mail recrutare@medaprod.ro

Joburi disponibile

Agent vânzări Back-up Constanța

Dacă ai tot ce-i mai bun pentru un Agent de Vânzări MEDA… … atunci te invităm la un interviu cu crenvurștii. Pentru fișa postului am pus câte puțin din fiecare: muncă de teren (cu magazinele din comerțul tradițional), un strop de negociere cu persoanele “de decizie”, totul amestecat cu abilități de comunicare. Hai că e

Electrician Întreținere

Ești în căutarea unui loc de muncă? La Meda ai oportunitatea de a face parte dintr-o echipă dinamică și ambițioasă, într-una dintre cele mai mari și moderne fabrici de preparate din carne din România.

Gestionar – Secția Livrare

Candidatul ideal:– Experiență de minim 1 an pe un post de gestionar;– Studii medii, obligatoriu;– Serios, onest, organizat și atent la detalii;– Abilitate de lucru în echipă și gestionare documente;– Spirit de inițiativă;– Cunoștințe de operare PC (SAP, Excel). Descrierea jobului:– Supervizează activitatea mărfii din depozit;– Gestionează stocurile de marfă, întocmind documentele necesare;– Participă la

IT Senior Administrator

Pentru a avea succes în acest rol, ar trebui să ai abilități excelente de depanare, experiență cu diferite sisteme de operare/programe și nu în ultimul rând, deschiderea de a oferi suport utilizatorilor.

Mecanic întreținere utilaje și echipamente

Ești în căutarea unui loc de muncă? La noi ai oportunitatea de a face parte dintr-o echipă dinamică și ambițioasă, într-una dintre cele mai mari și moderne fabrici de preparate din carne din România. Suntem în căutarea unui Mecanic Întreținere pentru echipa tehnică a fabricii. Cerințe: • studii medii – calificare de mecanic; • experiență

Personal producție

Ești în căutarea unui loc de muncă? La Meda ai oportunitatea de a face parte dintr-o echipă dinamică ți ambițioasă, într-una dintre cele mai mari și moderne fabrici de preparate din carne din România.

GDPR

Protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal este foarte importantă pentru noi. Datele și informațiile cu caracter personal introduse de către dumneavoastră în cadrul formularului de recrutare sau în cadrul C.V.-ului transmis către noi vor fi prelucrate și folosite de Meda, operator de date personale doar în scopul derulării procesului de selectare/recrutare.

Datele necesare și suficiente selectate sunt dezvăluite responsabililor din cadrul operatorului, autorizați să deruleze procesul de recrutare. În raport cu datele prelucrate de operator aveți dreptul de acces la date, dreptul de intervenție și de opoziție, în condițiile legii.

Pentru exercitarea acestor drepturi puteți trimite o cerere scrisă, datată și semnată pe adresa date.personale@medaprod.ro.

Refuzul furnizării datelor necesare analizării candidaturii atrage imposibilitatea operatorului de a realiza această operațiune.